Moni meistä on sirpaleista tehty

Kaikki itselleen merkityksellinen syntyy intohimosta. Siitä tunteesta, joka saa ihmisen sitoutumaan. Blogini syntyi intohimostani kirjoittamiseen. 

Kirjoitan blogissani asioista, jotka ovat tuoneet minut elämässä erilaisiin tienristeyksiin. Olen 41-vuotias, maalle muuttanut perusmartta. Ihminen, jolla ei ole minkäänlaista suunnistusvaistoa, joka on paniikkikohtauksen partaalla aina kohdatessaan hirvikärpäsen, joka on unohtanut uunimakkarat uuniin kahdeksi päiväksi ja joka vihaa sitä tunnetta, kun sukka pyörii jalassa epäsymmetrisesti. 

Olen kahden lapsen äiti ja hetkittäin tunnen olevani Maija Poppanen varustettuna Martti Ahtisaaren kriisinhallintataidoilla. Toinen lapsistani lähti kuitenkin enkelten matkaan ennen kuin ehdin näkemään minkä väriset silmät hänellä oli ja toisen lapseni silmät ovat kauniin siniset.

Olen oppinut, että elämässä on hitaita henkäyksiä ja silmänräpäyksiä. Hetkiä jolloin elämä ei tarjoa vaihtoehtoja. Hetkiä jolloin kaiken piti olla hyvin, mutta joiden jälkeen onnelliseksi suunnitellulle tarinalle tuleekin keksiä toisenlainen loppu. Tämä blogi kertoo minun matkasta toisenlaisen lopun jälkeen.

Rakkaudella Katja – Sillä minun oli jo aika uskaltaa

tahtomisentarkoitus@gmail.com

ARKISTO